A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában a soltvadkerti műfüves labdarúgó pályán fogadta „hazai” környezetben a Bócsai BL SE csapata a Tabdi KSE gárdáját. A két gárda küzdelmes találkozót vívott egymással, melyet a bócsaiak nyertek meg.
Bócsai BL SE: Tóth M. – Máté, Kalló, Tápai, Putnyik, Lajos, Császár (Lehoczki), Veiszhab, Molnár A. (Schiszler), Somogyi, Nagy D.
Edző: Péter-Szabó Zsolt.
Tabdi KSE: Bada – Fábián, Geiger F. (Hegedűs), Fenyős, Fekete I., Molnár D., Gmoser I., Gyenizse, Fekete M., Kertész, Geiger Cs. (Tamás).
Edző: Szentgyörgyi Krisztián.
A találkozó elején gyors gólváltás volt a csapatok között, miután a Bócsa szerzett vezetést a 6. percben Molnár Attila révén, a Tabdi pedig a 8. percben egyenlített Gyenizse Balázs találatával. Ezt követően a Bócsa játszott fölényben, de a Tabdi csapatának kontratámadásaiban is benne volt a gólveszély. A szünet után több gólhelyzetet is kialakított a Bócsa csapata, melyből az 57. percben Lajos Zalán szerezte meg számukra a vezetést (2-1). A találkozó végére elfáradó Tabdi csapatából Gyenizse Balázs a 85. percben a kiállítás sorsára jutott, amivel eldőlt a mérkőzés. A hosszabbításban, a 94. percben állította be Kalló Balázs találata a 3-1-es végeredményt.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS