A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a második helyen álló Akasztó FC II. csapata a harmadik helyezett Csólyospálos FSE gárdáját fogadta hazai környezetben. Rangadóra volt kilátás, hiszen mindkét együttes az érmes helyekért küzd és azonos pontszámmal álltak a mérkőzés előtt a tabellán.

-Hirdetés-

Akasztó FC II-Csólyospálos FSE 2-2 (0-1)

Akasztó FC II.: Borsik – Bódi (Houimli), Tóth Z. (Szabó M.), Pecznyik (Szabó A.), Tóth S. (Suhajda), Lázár K., Csehi, Turancsik, Végh, Madácsi (Szabó Sz.), Biber T. (Gubán).
Edző: Tóth János.

Csólyospálos FSE: Buzsik – Telek J., Ábrahám-Furus Gergő, Ábrahám-Furus Gábor, Maróti, Telek M., Varga B. (Rabi), Varga M., Engi (Börcsök), Tóth D., Szögi.
Edző: Antal István.

Nagy küzdelmet hozott a találkozó a szép számú érdeklődő előtt. Az első félidőben mindkét csapat szervezetten védekezett, így kevés igazán nagy gólhelyzet alakult ki a kapuk előtt. Egy védelmi hibát kihasználva a 25. percben Varga Martin szerezte meg a vezetést a vendégeknek (0-1). A szünet után a 49. percben ismét Varga Martin volt eredményes (0-2). Úgy tűnt eldől a találkozó, de a nagyon lelkesen focizó hazaiak nem adták fel és előbb az 50. percben Biber Tamás szépített (1-2), majd a 70. percben Suhajda Gergely több védőt is kicselezve lőtte közelről a hálóba a labdát (2-2). A mérkőzés utolsó harmadában felfokozott hangulat volt a pályán, amikor a játékosok a kemény belépőktől sem riadtak vissza. Ugyan volt lehetősége mindkét csapatnak a helyzetek alapján a győzelem megszerzésére is, de összességében a döntetlen igazságos eredménynek mondható. A bajnoki tabellán jobb gólkülönbségének köszönhetően maradt a második helyen az Akasztó együttese.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS