A Császártöltési Római Katolikus Templomban 2018. november 4-én Hálaadó szentmisét mutatott be főtisztelendő Nagyidai Zsolt plébános  házasságkötésük jubileumát ünneplő házaspárokért.

-Hirdetés-

A szentmise elején köszöntette azokat a házaspárokat, akik ebben a templomban fogadtak egymásnak örök hűséget 25 – 40 – 50 évvel ezelőtt.

A hálaadás köszönet Isten felé, hogy együtt megérhették ezt a napot örömben és gondokban egyaránt.  Márk evangéliuma is hirdeti : Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből!

A házaspárok szeretetében az Isten szeretete visszhangzik. A férj és a feleség egymás számára a teremtő Isten ajándékai.

A jubiláló házasok egymás kezét fogva megerősítették az esküvőn tett fogadalmukat és az oltár előtt Zsolt atya megáldotta a párokat és még egy emléklapot is kaptak ajándékba.

Az ünnepelteket elkísérték gyermekeik, unokáik és a rokonaik, barátaik akik virágcsokorral köszöntötték őket, gratuláltak és még sok boldog együtt töltött évet kívántak.

A szentmise végén az orgona hangja betöltötte a templomot és felcsendült az énekkar.

Krisztus lelke, szentelj meg engem!
Krisztus teste, üdvözíts engem!Krisztus vére, ihless meg engem!

A.S.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS