A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában szomszédvári rangadón fogadta hazai környezetben a Kecel Senior FC gárdája a Vadkert FC együttesét. Az előző fordulóban a keceliek 11-0-ra kaptak ki a Kiskőrösi LC II. csapatától és most sem úszták meg kevesebb bekapott góllal.

-Hirdetés-


Kecel Senior FC-Vadkert FC 1-11 (0-6)

Kecel Senior FC: Tóth T. – Csányi, Lajkó, Árvai, Filus, Bennő, Ötvös, Bleszák (Vargacz), Bús Gy. (Bús Cs.), Szabadi, Juhász (Falus).
Edző: Bús Csaba.

Vadkert FC: Gerstner – Kaposvári, Szekér, Tamaskó (Trapp), Marton (Tasnádi), Eiler, Frank, Kővári, Prucser, Gyuricza M. (Gyuricza J.), Gyuricza Zs. (Tóth I.).
Edző: Holczimmer Tamás.

A találkozón végig nagy fölényben voltak a vendégek, akik már az első támadásból gólt szereztek. Az első félidőben látottak alapján a szünet után már csak az volt a kérdés, hogy milyen nagy arányban nyeri meg a mérkőzést a soltvadkerti gárda. A hazaiak gólját Csányi Roland szerezte a 85. percben (1-10), a vendégek találatait Elier László-3, Frank Gábor-2, Kővári Csaba-4 és Gyuricza Zsolt-2 lőtte. A keceliek az utolsó, 12. helyen zárták az őszi szezont 4 ponttal, a vadkertiek pedig 23 pontot szerezve a 4. helyről várhatják majd a folytatást.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS