Hogyan kell 17 fős óvodai létszámból 130 fős bált szervezni? Orosziné Szamek Dominika és Szabó-Mezei Márta a szülői munkaközösség vezetői mindent megtettek azért, hogy a november 10-én Kaskantyún megrendezett óvodai bál sikeres legyen. A kis közösségekben még létezik az összetartás. Ez a két ember összefogta, a többiek pedig egy emberként álltak melléjük. Lelkesedésük, a feladat nagyságához mérten hatalmas munka iránti alázatuk meghozta gyümölcsét. A nagyszerű buliban minden tökéletes volt. Az ember nem is gondolná, hogy egy művelődési háznak mekkora előnye van, amikor egy bál helyszínét biztosítja, a műsorra mindenkinek tökéletes rálátása volt.

-Hirdetés-

Meg is adta az alaphangulatot a szülők színpadi műsorszáma, ahol egy óvodai jelenetben mindenki talált magának olyan poént, amit még nem ismert… a jól összeállított produkció alaphangon sem volt amatőr. Mindenki jókedvvel foglalta el a vacsorához a helyét.

A császártöltési Dönci Vendéglő és Pizzéria nyerte meg a menüsor biztosítását, legkedvezőbb feltételének és árajánlatának köszönhetően. A bőséges és finom vacsorával mindenki meg volt elégedve. Amikor szárnyra kelt, hogy milyen értékes tombolák kerülnek kisorsolásra, pillanatok alatt elfogyott a rekord mennyiségű tombola. A galériában érdemes megnézni a megyén kívüli támogatók névsorát, de a helyi és környékbeli embereknek is köszönhető a sok-sok nyeremény. A hajnalig tartó mulatságban, a jó hangulatról az Oroszi zenekar gondoskodott.

Az est bevételéből elsősorban fejlesztő eszközöket vásárolnak a gyermekek részére, de ebből az összegből kell gazdálkodniuk még két évig, amikor is az iskola után ismét megrendezhetik az ovis bálat.

Az előadásról készült fotókat Kiss-Berdó Ádámnak köszönhetjük.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS