A megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokság 6. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. Ezen a játéknapon a Kecel KC gárdája a Soltvadkerti TE csapatát fogadta hazai környezetben.

Kecel KC-Soltvadkerti TE 32-26 (16-10)
Kecel KC: Laki G. (k), Sajdik (k), ifj. Sajdik (k), Laki Gergő 9, Béla, Lavati 6, Csúzi 6, Pecznyik 1, Perjési, Laki Gábor, Liska 2, Fekete 5, Almási, Földes 1, Kertész 2, Herczeg.
Edző: Lakatos Tibor.

-Hirdetés-

Soltvadkerti TE: Vizi V. (k), Lehoczki (k), Angebrandt (k), Farsang 2, Bakai 5, Opauszki 6, Demeter, Ürmösi 4, Gazsó D. 5, Gazsó P., Kincses 2, Vizi I., Lenthár, Nyerges 2, Patai.
Edző: Nagy Imre.

A találkozó nagy küzdelmet hozott a pályán, de a gyorsabban kézilabdázó keceliek már az első félidőben jelentős előnyt szereztek. A szünet után sem tudott feljavulni a soltvadkertiek védekezése és a magabiztosan játszó keceliek ilyen arányban is megérdemelten nyertek. A második félidő közepén egy szabálytalanság után Farsang Kristófot piros lappal kiállították. A mérkőzésen helyenként a dúrvaság határát súroló szabálytalanságok is voltak, de összeségében a magasabb fokozaton játszó keceliek győzelme nem forgott veszélyben. A keceli csapat jelenleg a 4. helyen áll 8 ponttal, a soltvadkertiek pedig a 6. helyen vannak 4 ponttal.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS