…meg még sok minden. No de mit is várhat az ember Bócsán, ahol a baromfitenyésztés-szót nagybetűvel írják! És hogy hová került ez a liba? Több nyereménnyel együtt a szülői munkaközösség által rendezett iskolabál tombola díjai közé.

-Hirdetés-

Szóval a hétvégén nosztalgia bált rendeztek a Boróka Iskola SZMK-tagjai, sok-sok segítővel a Hungarikum Közösségi Házban. Mint Pálinkás Attila, a munkaközösség elnöke elmondta, nagyon sok támogatójuk volt a rendezvény megszervezésében, valamint ki- és bepakoló segéderőben sem szenvedtek hiányt.

Barcsikné Weinhardt Éva, igazgatónő

Az este Barcsikné Weinhardt Éva igazgatónő és Szőke-Tóth Mihály polgármester köszöntőjével kezdődött, melyet az iskolások táncos műsora követett, Szőke Vivien betanításával. A házigazda szerepét Kovács Nándor látta el — igen: ő a sokak által jól ismert „kisbíró” a faluban. A zenét pedig az ugyancsak jól bevált kecskeméti Hangulat zenekar szolgáltatta.

Kovács Nándor, kisbíró

A sertésraguleves és a marhapörkölt elfogyasztása után indulhatott a tánc, közben páran kiruccantak terpeszállni a betonárokba (ugye, Misi?) nem félve attól, hogy átzúg rajtuk a Liba-féle villámárvíz! (Ezek persze helyi titkok, de ne féljen a kedves olvasó: ha pár rendezvényre kilátogat, képbe kerül Bócsát illetően!)

Jövőre a hagyományokhoz híven ismét a Katalin naphoz legközelebb eső szombaton, tehát november 23-án lesz a bál! Én már meg is vagyok hívva!

Káposzta Lajos

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS