„Hozzám jöjjetek, körbe álljatok,
Színes díszeket rám aggassatok!”

-Hirdetés-

Immár ötödik alkalommal hullt le a lepel a meglepetés karácsonyfáról Kecelen az 54-es úti körforgalomnál a Republic együttes kedves dalára.

Nemes György köszöntötte a vendégeket

Öt évvel ezelőtt Nemes György ötlete alapján vállalkozók, civilek összefogásával állították az első meglepetés-karácsonyfát.

A díszítésnek csak a fantázia szabott határt. Volt, hogy összegyűjtött bögrék voltak a karácsonyfa díszei. Következő évben ezekből a bögrékből lehetett inni a forralt bort. Olyan is volt, hogy használatból kikopott CD lemezeken, mint felaggatott díszeken verődtek vissza az ünnepi fények. Az elmúlt évben már rozsdamentes fémből készített karácsonyfát egy vállalkozó.

A hideg idő ellenére nagyon sokan eljöttek megcsodálni a különleges fát a keceli körforgalomba

Valami igencsak érdekes készült most is.  Nemes György felhívására sokan összegyűltek, és nem eldobható műanyagpohárból, hanem egy otthonról hozott bögréből szürcsölgetett forralt bor mellett együtt töltötték a hangulatos estét. A meglepetés most is sikerült. A különleges megoldással, falécekből készült karácsonyfára jelképes összeggel, adománnyal megváltott díszek kerültek. A jótékonykodás célja volt egy digitális babamérleg megvásárlása keceli egészségház részére.

A díszek nem csak szépek, de jótékony céllal kerültek a fára

A már hagyománnyá vált rendezvény most is vállalkozók összefogásával jöhetett létre. A házigazda ismét Nemes György és Nemes Györgyné voltak. A kivitelezők: Téglás Zoltán és munkatársai, a Kiskunvíz Kft. keceli dolgozói. Támogatók: Palásti Péter, Mihály Ferenc, Rideg Zoltán, Sendula Zoltán, a Napközi Konyha ( Fejes Endre ) és a Compana Kft.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS