Berger Józsefa II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatója – második alkalommal köszönthette a koncert vendégeit. A rendezvény címe utal az ünnepvárásra. Karácsonyt megelőzve igazán értékes ajándékot kapott december 2-án a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagytermét megtöltő, majd 250 főnyi közönség.

-Hirdetés-

Varga Viktor a keceli általános iskola egykori tanulója (aki jelenleg a kecskeméti Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium végzős hallgatója), és Schindler Regina zongorajátékával teremtett ünnepi hangulatot. Regina, aki fogorvosnak készül az egyetemen, kivételes zenei tehetséggel is rendelkezik.

Schindler Regina idén is megajándékozta a keceli közönséget csodás zongorajátékával

A keceli iskola tanulója Grúber Noémi szólaltatta meg fuvoláján, Gruberné Kirschner Erika zongora kíséretével a Macskák című musical legismertebb dalát.
Skolnikovics Máté – aki Schindler Regina meghívására jött el – énekével járult hozzá az est sikeréhez.
Illésné Márin Éva tanárnő vezetésével, csodálatos előadással varázsolta el a hallgatóságot a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda gyermekkórusa. Az „alkotást”, a sok-sok munka, gyakorlás eredményét hálásan fogadta a főként szülőkből álló közönség. A vastaps ezúttal is kijárt a gyerekeknek és vezetőjüknek.

Közös produkciókra is sor került az este folyamán

Kodály, Mozart, Beethoven, Bárdos Lajos művei igazi ünnepi csemegék voltak az előadók tolmácsolásában. Illésné Márin Éva tanárnő megköszönte a sok segítséget, a támogatást, amely nélkül nem jöhetett volna létre a műsor.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS