Az óvodások és az iskolások izgatottan várták ezt a napot, mint minden évben. Rengeteg díszítéssel és versek tömkelegével várták a mikulást. A reggelt mindenki az iskolában kezdte Tengeri Attilával, akivel csodás télapós énekeket danoltak, zenéltek. Műsorába bevonta a gyermekeket, akik hangszert kaptak, zenéjüktől zengett az egész iskola. A műsor vége felé az ablakban csüngve várták, mikor jelenik meg a télapó a manókkal.

Az óvódások és iskolások Tengeri Attila műsorában
-Hirdetés-

Mikor belépett az iskola aulájába a nagyszakállú, a gyerekek hangosan énekelve várták és köszöntötték. Az iskolásokat a tantermükben lepte meg a Télapó. Kényelmesen elhelyezkedve hallgatta a versikéket, majd megajándékozta őket csomaggal és egy útravaló gondolattal. Nem csak kicsik és nagyok kaptak ajándékot, hanem a pedagógusok is, hiszen teljes szívüket beleadva foglalkoznak az iskola gyermekeivel. 

A Mikulás és segédjei megérkeztek az óvodába

Az óvódásoknak a csomagok mellé egy-egy mesés kis könyv is dukált a Bookline jóvoltából. Itt sem maradhattak ki a jóból az óvónénik és a dadusok. Kreatív kis csomagot kaptak, mely egy kis szánra hasonlított – a falu nekik is sokat köszönhet kitartó munkájukért.

Az óvódások és ajándékaik a Bookline jóvoltából

K.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (100 db kép)
MEGOSZTÁS