„Karácsony régen és ma” címmel rajzpályázatot hirdetett az Idősek Napközi Otthona Akasztón. Az ünnepélyes eredményhirdetést 2018. december 13-án tartották az intézményben.

Endrődiné Sámel Zsuzsanna és Turúné Letoha Bernadett
-Hirdetés-

A rajzpályázat különlegessége az, hogy a rajzokat karácsony előtt egyedül élő idős emberek fogják megkapni. A pályázatra érkező rajzok alkotóinak életkora 7 -15 évesek. Az ünnepélyes eredményhirdetésre érkezőket Turúné Letoha Bernadett, intézményvezető fogadta, majd Endrődiné Sámel Zsuzsanna zsűrielnök köszöntötte a résztvevőket, szülőket, nagyszülőket.

A pályázaton mindenki nyertes-hangzott el, hiszen a legnagyszerűbb az, amikor saját készítésű alkotásunkkal lephetünk meg idős embereket, szebbé varázsolva életüket.

1 helyezett: Szabó Eszter
2.helyezett: Bodrogi Lora
3.helyezett: Poloznyik Noémi Fanni és Varga Petra
Különdíjasok: Bauer Kíra és Babucsik Balázs Lajos
További résztvevők: Oravecz Dóra, Juhász Lili, Turú Annamária

Senki nem távozott üres kézzel, hiszen a szervezők gondoskodtak arról, hogy mindenki elnyerje méltó jutalmát! A résztvevők példaértékű emberségükért és csodálatos rajzaikért elismerő oklevélben is részesültek.

A rajzokból készített alkalmi kiállítás az ünnepekig megtekinthető az intézményben nyitvatartási időben. A rajzok jövő héten csütörtökön kézbesítésre kerülnek a magányosan ünneplő idős embereknek. Az átadás csodás pillanatai megörökítésre kerülnek ígérték a szervezők.

A résztvevőknek gratulálnak a szervezők!

T.D.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS