A sablonos édesség vagy dezodorcsomagok helyett inkább olyan ajándékot vásároljunk, amely valódi örömöt, esetleg élményt adhat a megajándékozandóknak. Ilyen lehet például egy színházjegy a 2019-es évre meghirdetett programok közül.

-Hirdetés-

Az utolsó héthez érkeztünk a nagy karácsonyi bevásárlás finisében. Mindenhol egyre hosszabb sorok állnak. Bevásárlóközpontokban, élelmiszerüzletekben, butikokban és elektronikai cikkeket forgalmazó üzletekben egyaránt. Mivel jó magyar szokás szerint mindent az utolsó pillanatra hagyunk, az ajándékvásárlás stresszes napjai jönnek a családoknál. Mit is vegyünk szeretteinknek, rokonainknak? Április 27-28 között újra megrendezik Kiskőrösön a Petőfi Kulturális Fesztivált, amelynek programjai között ismételten szabadtéri színházi előadások kerülnek megrendezésre.

Április 27-én (szombat) a Csinibaba című zenés, táncos darab kerül bemutatásra, amelynek keretében az 1997-ben bemutatott nagy sikerű magyar filmjének színpadra írt változatát láthatja a közönség a veszprémi Pannon Várszínház társulatának előadásában. Igazi zenés visszarévedés lesz ez a ’60-as évek Magyarországának világába.

Április 28-án, vasárnap, pedig a mindenki által jól ismert Indul a bakterház című regény színpadra írt változatát láthatják Cseke Péter rendezésében, a budapesti Turay Ida Színház társulatának előadásában.

AJÁNDÉKOZZON KARÁCSONYRA SZÍNHÁZJEGYET a Petőfi Kulturális Fesztivál színházi előadásaira.

Az egyes előadásokra 3000, azaz háromezer forintos áron már vásárolhatók a jegyek.

Az alábbi jegyirodákban lehet megvásárolni a térségben a jegyeket:

Kiskőrös – Tourinform Iroda

Kiskőrös – János Vitéz Látogatóközpont

Soltvadkert – Roxy Tours Utazási Iroda

MEGOSZTÁS