Az útviszonyoknak megfelelő követési távolságot nem vette figyelembe az alábbi sofőr, és nekiment az előtte kanyarodni szándékozónak. Az időjárás miatt az utak havas, jeges, csúszós felületűek lehetnek, így nagyobb követési távolságot kell tartani, pláne ha hirtelen lefékeznek előttünk.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

2018.12.16-án 11 óra 5 perc körül egy Ford Galaxy típusú személygépkocsi – Bócsa közigazgatási területén, lakott területen kívül – közlekedett az 54-es főúton Bócsa felől Jakabszállás irányába. Amikor a főút 34.850 méterszelvényéhez érkezett – jelenlegi adataink szerint megfelelő követési távolság hiányában – érintőlegesen nekiütközött a járműve jobb elejével egy Suzuki Swift típusú személygépkocsi bal hátuljának, aki fékezett és jobbra akart kanyarodni. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
Kép: illusztráció

DéKá

MEGOSZTÁS