Karácsony közeledtével a Keceli Mozgáskorlátozottak Csoportjának tagjai ismét összegyűltek a Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagytermében, hogy egy finom ebéd és a sok szeretettel készült házi sütemény mellett, együtt töltsenek egy jó hangulatú délutánt.

-Hirdetés-

Előző években a tagoknak valamilyen tárgyi ajándék volt a meglepetés. Mostanra már úgy érzik – ahogy a csoport vezetője Fangné Botos Jusztika elmondta – sokkal többet ér a családias légkörben együtt eltöltött idő, az egymásra figyelés. Molnár Éva ajándéka a közösségnek Ady Endre Karácsony című verse volt. Hugyecz János saját versét mondta el, Szeg Jánosné szintén szavalt. Matos Maja Pál apostol Szeretethimnuszának átiratát olvasta fel.  Maja szerint is hiába van a feldíszített, felcicomázott környezet, az nem pótolja a szeretetet… hiába van akármilyen drága ajándék, ha egymással nem törődnek az emberek. Egy jó szó, egy közös élmény többet ér minden külsőségnél.

A közös készülődés, az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék az ünnepekre

A vidámság, egy kis tánc sem maradhatott el. A zenét Polgár Csabáék szolgáltatták. A finom gulyáslevest – a 120 vendégnek – Csúzi Tibor főzte.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS