Játékos, élményközpontú angol oktatás, táboroztatás, angol Mikulás, közös karácsonyi angol műsor és még megannyi élmény – ez a Funrise English Pre-School, avagy Karakai Eszter által már második éve vezetett ovi-angol.

-Hirdetés-

A Csengődi Napközi Otthonos Óvodában évekkel ezelőtt Kuncz Tímea óvodavezető megálmodta az óvodás korú gyermekek angol oktatását, mely két évvel ezelőtt valósággá vált, és azóta nagy sikernek örvend a 4-7 éves korosztályú kisgyermekek körében.
Eszter lelkiismeretes munkával hétről hétre játékos módon vezeti be a gyermekeket az angol nyelv világába, és vallja az élményközpontú oktatás és a korai nyelvtanulás előnyeit, rendkívüli hatékonyságát. „Tapasztalom hétről hétre, mennyire lelkesek, nyitottak és érdeklődőek a kicsik az idegen nyelv iránt, és mindemellett elképesztő, mennyi tudást magukba szívnak a foglalkozások során.” – meséli Eszter, aki az óvoda támogatásában idén nyáron egyhetes angol tábort szervezett a gyermekeknek, decemberben pedig az angolul beszélő Mikulás is meglátogatta a kicsiket.

Karakai Eszter és a kis tanítványai

„Három szinten működtetünk csoportokat, és további terveink között szerepel felmenő rendszerben a suli-angol elindítása is, melyet következő tanévtől az 1-2. osztályosoknak hirdetünk majd meg.” – fejti ki Eszter, és hozzáteszi, az idei tanévtől már Akasztóról is csatlakoztak óvodások a rendszeres angol nyelvoktatáshoz, és továbbra is nyitottak a környékbeli, angolul tanulni vágyó gyermekek jelentkezésére.
December 14-én, pénteken délután karácsonyi meglepetésnek lehettek szemtanúi a szülők és pedagógusok egyaránt, hiszen az ovi-angolos gyermekek karácsonyi műsorral várták őket, melynek során a kicsik lelkesen, felkészülten táncoltak, és énekeltek angolul.

A műsort csoportonkénti, közös karácsonyfa díszítés és az óvónők lelkiismeretes munkájának köszönhetően közös karácsonyi dalok éneklése követte, mely még különlegesebbé tette a karácsonyfa állítás meghitt, közös perceit. Ha már karácsony, a csupa meglepetések napja, nem maradhatott el a különlegességnek számító, szülői felajánlással érkező meglepetés bohóc sem, aki a kicsiket teljesen lenyűgözve, különböző állatfigurákat hajtogatott nekik lufikból.
A Funrise English Pre-School továbbra is rengeteg izgalommal, élménnyel és programmal várja az angol nyelv iránt érdeklődő gyermekeket a Csengődi Óvodában!

K.E.
Fotók: K.B.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS