Óraünnepnek nevezte egyik kisgyerek az ünnepi alkalmat, az Astron órasorsolást.
Ezt a kis műsorral egybekötött programot már 25. éve rendezi meg az Astron Kft.

-Hirdetés-

Nyereményjátékban vehet részt mindenki, aki a keceli vagy a soltvadkerti Aston üzletben a meghatározott vásárlási összeg után egy sorsjegyet kapott. 2019. január 8-án megtelt a keceli Városi Sportcsarnok a reménybeli nyertesekkel. Nem csak helybeliek voltak, sokan érkeztek szomszéd településekről és az ország távolabbi részéből a kedvezőtlen időjárás ellenére is.

A Városi testvérek zenéjükkel örvendeztették meg a vendégeket

Érdekes filmvetítéssel kezdődött az este, a nézők megtudhatták, hogyan készül egy nagy óra kézműves munkával. A Városi család tagjainak és a Kft. munkatársainak bemutatása után Városi Ferenc, a cég ügyvezető igazgatója köszöntötte a vendégeket, kiemelten Lehoczki Ferencet, Soltvadkert polgármesterét, majd beszámolt az elmúlt év céges történéseiről.

Városi Anett bemutatta a sorsolási bizottságot és ismertette a sorsolás szabályait, majd gyerekek közreműködésével lebonyolították a sorsolást Városi Anett és Rémán Dániel vezetésével, a munkatársak segítségével.

Sok különleges óra talált gazdára az est folyamán

A nyereménytárgyak legfőképpen Astron órák voltak, de a cég által forgalmazott más, különleges márkák is szerepeltek. Sok értékes csomagot a Compana üzlet ajándéka tett még gazdagabbá.
Először a Flora virágfesztivál „látvány óraműhely” játékának sorsjegyei kerülnek kihúzásra, majd gazdára talált minden ajándék. A közönség belépőjegyének is sorsjegy szerepe volt.

A gyerekek örömmel segítettek a sorsjegyhúzásban

A legizgalmasabb volt az 5 fődíj kisorsolása. A szerencsés nyertesek örömmel vehették birtokukba a nagyértékű órákat. A legértékesebb fődíjnak, egy csodálatos szekrényórának Benedek Imre keceli lakos örülhetett.

A programot már megszokott módon muzsika színesítette. A Városi testvérek Ferenc és László trombitajátékával ajándékozta meg a közönséget. A közös családi zenés produkciók sem maradhattak el: Kovács Róbert gitár kíséretével a Városi testvérek énekeltek.
A Városi unokák, Abigél, Mirjam és Jánosi Timoteus a család felnőtt tagjainak csatlakozásával egy szép dalt adnak elő.

A soltvadkerti ORFF zenekar kis művészei különleges játékukkal tették ünnepivé az estét

Különleges élményben lehetett része a hallgatóságnak, a soltvadkerti általános iskola ORFF zenekara és Cantare énekkara kápráztatta el a közönséget fantasztikus előadásával. A jó hangulatú estet lufieső zárta a gyerekek legnagyobb örömére. Minden vendég ajándékkal térhetett haza az Astron Kft. jóvoltából.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS