Negyedévente mindig más településen rendezik meg a Kiskőrösi Rendőrkapitányság illetékességi területén működő polgárőr egyesületek konferenciáját.
A járási szintű eseményt ezúttal Kecelen, a Téglás András igazgatása alá tartozó
T.G.-Virágdekor Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium épületében tartották 2019. január 10-én. A szervezést Orcsik István, a Keceli Polgárőr Egyesület elnöke bonyolította le.

-Hirdetés-

Dr. Fekecs Dénes, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnöke nem tudott eljönni, így távollétében Lengyel Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja és járási koordinátor vezette a beszélgetést.

Orcsik István, a Keceli Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte a konferencia résztvevőit

Orcsik István rövid köszöntőt és bevezetőt mondott, majd átadta a szót Haszilló Ferencnek. Kecel város polgármestere megköszönte a polgárőrség és a rendőrség munkáját, és bízik a további eredményes együttműködésben. A rendőrségi vezetés képviseletében Csizovszki László, rendőr alezredes, megbízott kapitányságvezető érkezett Kiskőrösről, valamint jelen voltak a NAV és a Katasztrófavédelem járási képviselői is. Az egyes településekről, így Akasztóról, Bócsáról, Császártöltésről, Csengődről, Fülöpszállásról, Imrehegyről, Izsákról, Kaskantyúról, Kecelről, Kiskőrösről, Páhiról, Soltszentimréről, Soltvadkertről, Tabdiról, Tázlárról jöttek a konferenciára rendőrkapitányok, örsparancsnokok, helyi polgárőr egyesületek vezetői.

A megbeszélésen közösen értékelték az elmúlt negyedév tapasztalatait, történéseit, a felmerült problémákat, nehézségeket és pozitív történéseket. Beszámoltak a helyi sajátosságokról, majd a következő negyedév és a 2019-es esztendő fő feladatait ismertette Lengyel Gábor. Részletesen kitértek arra, hogy milyen rendezvények várhatóak, mire kell különösen odafigyelni és mely események lesznek azok, amelyek speciális felkészültséget igényelnek.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
MEGOSZTÁS