2019. január 19-én immáron második éve megrendezésre került a Jótékonysági Sportolók Bálja Csengődön.

-Hirdetés-

Lajter Ferenc polgármester úr úgy döntött, hogy az eddigi Sportbált felváltja a Sportolók báljára. Ettől kezdve nemcsak a helyi labdarúgó csapat részesül figyelemben, hanem a helyi fiatal tehetségek is.
Idén serleget, emléklapot és pénzjutalmat kapott Piatkó Péter ökölvívó, kinek nagy szerepe volt a Kiskunsági Ökölvívó Egyesület létrejöttében, Kiss Máté labdarúgó, kinek óvodás kora óta a foci a szenvedélye, Antal Mirjam úszó, aki tizenegy éves kora ellenére több országos versenyen is részt vett és nemzetközi versenyt is a háta mögött tudhat, Molnár Bence labdarúgó, akinek tizenegy éves korában szerződést ajánlott fel a Fehérvári FC, valamint Hordós Gabriella labdarúgó, kiről hamar észre lehetett venni, hogy a fiúk között is tehetségnek számít. Szabó Bettina kézilabdázó, Szabó Márk labdarúgó és Csima Viktor asztaliteniszező nem tudtak jelen lenni a rendezvényen, ők a későbbiekben vehetik át jutalmukat.

A serlegek kiosztása után Antal Mirjam, a tavalyi nyertes és Lajter Ferenc polgármester úr átadták a vándorserleget az idei nyerteseknek: Molnár Ramónának, Kurucz Eszternek és Mészáros Abigélnek. Az asztalteniszező lányok a vándorserleg mellé pénzjutalmat és oklevelet kaptak. A lányok edzője, Hunyadi János nagyon büszke tanítványaira.

A zenei hangulat felelősei az est folyamán: Kis Gyöngyi és Tasi Tamás

Az este hangulatát Kis Gyöngyi és Tasi Tamás teremtette meg. Emellett az est sztárvendége Kurcz Szandi soltvadkerti lány volt, aki szerepelt az X-faktorban is, és nemrég megnyerte a Halasi Televízió karaoke versenyét. Azóta már saját lemeze is megjelent. Ezután a vacsora következett, melyet a Famíla Szociális Alapszolgáltatási Központ konyhájának köszönhettünk. A teremdíszítés és a terítés Fülöp Szandra, Görög Hajnalka, Kovács Erika és Papp Orsolya munkáját dicsérte. A műsorközlő Kovács Nikoletta volt, aki az év januárjától művelődésszervezőként tevékenykedik Csengődön. A vacsora után következett a tánc, melyet kicsivel később a tombolahúzás váltott fel. Ezután következett a hajnalig tartó mulatság.

A műsorközlő Kovács Nikoletta és Lajter Ferenc polgármester úr a díjak átadása közben

Az este támogatói: 
Batiz-Zsíros Katalin, Csengőd Község Önkormányzata, Dömsödi Bolt, Good’s Market Csengőd, Jakusné Marika, Kalocsai Ferenc és családja, Milán Bolt, Matyó Virágbolt, Molnár Jánosné Szappanos Erika, Fortuna étterem, Fritti Sport, Hufbau-Akker, Maraton Sport, Multicomp, Pizzaphone, Shredex Fitness, Supka Éva, Judák Virágbolt, Sirató Fiatalok-Nagy Melinda, Flytech Innovation Services Zrt.-Sipos Gábor

K.B

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS