Császártöltésen 2019. január 26-án került megrendezésre a Hubertusz Vadásztársaság által szervezett Vadászbál. A rendezvényre érkező csinos, elegáns hölgyek Diana, a vadászat istennője udvartartásában is szerepelhettek volna.

-Hirdetés-

Egy welcome drink kíséretében ültek asztalukhoz az érkező vendégek. Lei Csaba, a vadásztársaság elnöke köszöntötte a megjelenteket és megnyitotta a vadászbált.
A rendezvénynek a Pincelakat Borház és Szálloda adott helyet. A bőséges vacsoraválasztékot a Pincelakat szakácsai készítették. Többek között erdei gombás szarvasragu, vegyes sültes tál , vaddisznósült valamint grillezett húsok kerültek az asztalra. A különleges ételsort a Lakat desszert zárta.

A talpalávaló zenéről és nótázásról Pumerschein János gondoskodott. A bál elmaradhatatlan része a tombolasorsolás, ami kecsegtető nyereményekkel hozta meg a játékkedvet, és értékes ajándékok találtak gazdára.

Értékes ajándékok találtak gazdára

Szarvas és vaddisznó kilövésének a lehetőségét nyerte meg az a szerencsés vendég, akinek Fortuna istennő kedvezett. Többen örülhettek a jól kihúzott, nyerő tombola szelvényeknek.

A hajnalig tartó mulatságból vidáman tértek haza a bálozók.

A.S.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS