2019. január 26-án Véradó Bált rendeztek Tabdin. 18 órától Polyák Zoltán fogadta a vendégeket egy-egy welcome drink-kel. Miután elfoglalták helyüket az emberek, Varga Regina kezdte meg az ünnepséget egy köszöntővel, melyben elmondta, hogy idén 52 ember adott vért a településen. A köszöntő után az ifjak népviseletbe öltözve, táncos műsort adtak elő, hangos nótájuktól zengett a művelődési ház. A nézők vastapssal köszönték meg a színvonalas műsorukat és azt, hogy ilyenkor is számíthatnak rájuk.

Ifjak fellépés közben
-Hirdetés-

Az ajándékok átadása után köszönetet mondtak Varga Reginának a szervezésért, s neki is járt egy ajándék, hiszen idén már 50-szer adott vért.

Köszönet Varga Reginának a sok munkájáért

Szekeres Mihály elhúzott pár nótát még feltálalták a vacsorát. Mennyei levest, sült húst tettek az asztalokra, amit Halász Csaba és Krizsán Sándor közös erővel készítettek. A vacsora után voltak akik a söntésbe mentek, ahol barátokkal beszélgethettek és voltak akik egyből a táncparkettre lépve megpörgették párjaikat. Csekély létszám jött idén össze, de annál nagyobb hangulatot teremtettek. Idősebbek és fiatalok egyaránt táncoltak. 11 órakor elkezdték a tombolahúzást – rengetek felajánlást kaptak, főleg a helyi cégek adományoztak a bálnak.

Tombolahúzás

Tombola után páran hazatértek otthonukba, de a többség hajnalig tartó mulatságot csapott.

K.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (97 db kép)
MEGOSZTÁS