“Jól kezdődjön a 2019-es esztendő” – gondolták a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház munkatársai, így ebben az évben is vidám Újévi Operett Gálára hívták a Fővárosi Operettszínház művészeit és a keceli közönséget január 27-én este.

-Hirdetés-

A szokásos siker most sem maradt el. Szűnni nem akaró tapssal jutalmazta a közönség a sztárvendégek – Bordás Barbara, Peller Károly, Szendi Szilvi – produkcióit.

Szendi Szilvi számára mindig különleges alkalom, amikor szülővárosában énekelhet

Szendi Szilvi fellépéseit mindig külön szeretettel fogadják a helyiek – hiszen ő is keceli, és 2016-óta „Kecel város díszpolgára” cím tulajdonosa. Legendás operett szerepek kötődnek a nevéhez, de más műfajban is megmutatta már tehetségét. Nemcsak hazánkban népszerű Szilvi, külföldön is sikereket arat. Nemrég Oroszországban szerepeltek, ottani fellépésének kedves emlékét felelevenítve oroszul is énekelt egy dalt.
Peller Károly is már szinte „hazajár” Kecelre, mindig szeretettel fogadják.
Bordás Barbara először járt városunkban, de bizonyára sok rajongót szerzett magának az est folyamán.

A környék operettkedvelői minden januárban izgatottan várják a gálaestet

Különleges élmény volt Bársony Bálint zenekarának élő zenéje, mely remek aláfestésül szolgált az előadók dalainak – nagyon hangulatossá tette a műsort, ezzel elnyerte a közönség tetszését.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS