2019. január 29-én 10 órakor a Faluházban újra elindult a Baba-Mama klub az ifjú anyukák kérésére.

Édesanyák gyermekeikkel játszás és meseolvasás közben
-Hirdetés-

Voltak akiknek ez új volt, de valaki már második kisgyermekével volt jelen. Ez nem csak arra ad lehetőséget, hogy az otthonukba “bezárt” anyukák kicsit kimozduljanak – ezzel ők is kikapcsolódjanak – hanem arra is, hogy a Falu apróságai összebarátkozzanak az óvoda előtt. Így talán egyszerűbb lesz majd az elválás amikor annak itt az ideje.

Horváth Hanga, ahogy Picard Tündét kínálja a hozott csemegéből

A kicsik nagyon élvezték az együtt töltött időt, mindenki hozott kis nassolnivalót amit megosztott társaival. Rajzoltak, rohangáltak és több mesekönyvet is átlapoztak. A bohóckodás sem maradhatott el: volt aki belebújt édesanyja bakancsába, s abban ment néhány kört és volt aki a hálós játéktárolót alagútként használta – szóval nem mondhatjuk, hogy nem találták fel magukat. A könyvtárba betérőket örömmel fogadták és rögvest játékra invitálták.

Horváth Hanga és Csengődi Máté Közös játszmája

A nagy játszásban megfáradva, némelyek a tentéjükkel alvásra készülődtek a könyvár kényelmes babzsákjain. A hangok elcsitultak, a játékok a helyükre kerültek… a találkozó véget ért aznapra, de a helyiség (Baba-mama klub) minden kedden 10 órától várja az édesanyákat kisgyermekeikkel.

Csengődi Máté édesanyjával, Sipiczki Erikával alvásra készülődve

K.E

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS