Február első napján a Fürtös Vendéglőben fogadta Haszilló Ferenc polgármester a legtöbb helyi adót fizető vállalkozások vezetőit, egyéni vállalkozókat. Már hagyomány, hogy a polgármester úr Kecel város nevében ezen az alkalmon köszöni meg a cégek befizetéseit, támogatásait, melyekkel hozzájárultak a település eredményes működéséhez, rendezvények sikeréhez majd együtt koccintanak az elmúlt évi sikerekre.

Dallal, verssel köszöntötték a gyerekek az egybegyűlteket
-Hirdetés-

Köszöntőként a Nyírjesi Óvoda nagycsoportos gyermekei hangulatos kis műsorral kedveskedtek a vendégeknek, melyre Pálinkás-Doszpod Éva óvodapedagógus készítette fel őket, ebben segítségére voltak kollégái Béleczkiné Szegedi Ilona és Galántai Katalin.

Haszilló Ferenc polgármester beszámolt az elmúlt év eredményeiről és felsorolta a következő időszakra tervezett beruházásokat

Ezt követően Haszilló Ferenc polgármester tájékoztatta a jelenlévőket az önkormányzat elmúlt évi munkájáról, eseményeiről, rendezvényeiről, megvalósult terveiről, a 2019-es év költségvetéséről, terveiről, feladatairól beszélt majd a hivatalos rész finom vacsorával zárult.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS