Mikor beértem a tázlári suli tornatermébe, hirtelen azt hittem meseországba csöppentem, egy új és érdekes világban találtam magam. Szörnyella De Frász jött velem szembe dalmata kutyájával, láttam Vilmát és Frédit, János vitézt és Iluskát, Hupikék Törpikéket a csúnya gonosz Hókuszpókkal együtt, csinos dámákat, Vad Angyalt, Whiskyt és párját Colát, felszolgálólányt, cica lányokat és még sorolhatnám…! Nem, nem voltam berúgva, csupán farsangi jelmezekbe bújtak a szülők, mint jó magam is, majd önfeledt szórakozásba merültünk gyermeki énünkkel.

-Hirdetés-

Tázláron 2019. február 9-én tartották meg a Szülők-nevelők bálját. Mint minden évben hagyománnyá vált, hogy a szülők és nevelők is beöltözhetnek valakinek vagy valaminek, a farsang jegyében.

“Egy rendezvény, akkor sikeres, ha célja van!”  A Szülői Munkaközösség egyben  jótékonysági céllal hozta össze e remek estet, mely alkalmával befolyt összeg, a helyi óvoda és iskola gyermekei javát fogja szolgálni. Az estet Molnárné Pásztor Zsuzsanna és Csigi Olga vezényelte le.

Vacsora előtt idén is, mint az már hagyománnyá vált a felső tagozatos tánccsoport nyitotta meg a bált, ezúttal egy modern stílusban előadott bécsi keringővel, melyet Hirsch Éva tanított be nekik.

Akik táncoltak: Lantos Sándor és Bán Panka, Hirsch Richárd és Budai Tamara, Kovács Róbert és Péli Viola, Németh Noel és Frei Liliána, Hollósi Imre és Horváth Izabella, Müller József és Görbe Elvira, Csendes Levente és Gál Anna, Tóth Szilárd és Bán Bíborka.

Ezt követően megvacsoráztunk. Köszönet a helyi szakácsnőknek a levesért és Rokolya Kingának az ízletes pörköltért.

Miután mindenki pihent egy kicsit a finom falatok után, Kónyáné Zsuzsi Tűzfátyol Hastáncosaiban gyönyörködhetett a társaság. Erre az alkalomra külön készültek a lányok, hiszen nem mindennapi remeket mutattak be, majd meglepetésként pár tanár összefogva  hihetetlen katona táncot adott elő, mely mindenki tetszését elnyerte. A koreográfiát szintén Hirsch Éva állította össze. 

Megközelítőleg 250 fő jelent meg az eseményen, melynek fergeteges hangulatáról  a Minor együttes gondoskodott. Rengeteg tombola felajánlás érkezett, melyek közül mind gazdára is talált. A legötletesebben beöltözött személy(eke)t is díjazták. A választás ezúttal a Hupikék Törpikékre esett.

A szervezők nagyon szépen köszönik a sok segítséget!

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
MEGOSZTÁS