2019. február 16-án együtt mulatott a lovastársaság jó barátaik, ismerőseik társaságában Tabdin. Este fél 7-től várták vendégeiket a szervezők, akik mindenkivel koccintottak is egyet.

Tegzes Károly, Suba István és Kis Anett koccintanak  
-Hirdetés-

Voltak, akik újra találkozhattak itt régi ismerőseikkel és olyanok is, akik új barátságokat  köttettek az este folyamán. Miután mindenki megérkezett és elfoglalta helyét, megkezdték a lakomát, melyet ezúttal is Krizsán Sándornak és Halász Csabának köszönhettek, akik  mennyei levest és marhapörköltet “ütöttek” össze. A vacsora alatt halk duruzsolást és az evőeszközök csilingelését lehetett hallani, majd ráhúztak a zenészek s többen a táncparktere léptek, hogy megkezdjék a mulatságot.

A vacsora után táncra is perdültek a vendégek

Idősebbek és ifjak egyaránt táncoltak, de volt akik egyből a söntésbe mentek, hogy meghívhassák ismerőseiket egy italra. Hosszas beszélgetés, s tánc után megkezdték a tombolák kisorsolását, amikor is a rengeteg felajánlás hamar gazdára is talált. 

Tombolahúzás közben

A fődíj kisorsolása után hajnalig tartó mulatság vette kezdetét. A nagyteremből a muzsikaszó, míg a büféből hangos kacaj, s zsivaj hallatszott ki, hiszen annyira jó hangulat töltötte meg az egyébként csendes kis Faluházat.

K.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS