A Hungarikum Közösségi Ház ebben az évben is jelmezbe öltözött vendégekkel telt meg az elmúlt szombaton Bócsán. 

-Hirdetés-

Kilenc évvel ezelőtt „Belépés csak jelmezben” jelszóval indították útjára a rendezvényt az iskolai Szülői Munkaközösség tagjai. A jelszó azóta kőbe vésett szabállyá vált, hiszen minden résztvevő alaposan kidolgozott, átgondolt, humoros, rémisztő sok esetben direkt erre az alkalomra akár saját maga által megvarrt maskarában szórakozott. A jelmezbálban az a jó, hogy mindenki egy kicsit az lehet, ami szeretne. Amíg rajta van a jelmez, úgy csinálhat, mintha nem is ő volna ő.

Kovács Nándor és családja saját készítésű jelmezben

Az est vendége volt Szőke-Tóth Mihály polgármester úr is, aki megnyitóbeszédében említést tett arról, hogy az SZMK kitűzött célja a bál bevételével az iskolás gyermekek segítése, ezért humoros köntösbe öltöztetve több alternatívát is felsorolt ahhoz, hogy minél többet fogyasszanak a kedves vendégek. A folytatásban Kárász István és barátai műsorát konferálta fel, akik a Moulin Rouge örömlányait személyesítették meg táncukkal.

A hajnalig tartó fergeteges hangulatról Major Péter (DJ Major) retro és mulatós zenékkel gondoskodott. A vacsorát a Pálinkás Ízek Háza biztosította.

„Mondják, hogy a jókedvű adakozót szereti az Isten. Ezen az estén a jókedv és az adakozás kéz a kézben járt, így iskolánknak idén is sokat segíthetünk. Nem jöhetett volna létre ez az est számos támogatónk nélkül, akik munkával, adománnyal, tombolatárgy felajánlással segítették rendezvényünket. Köszönjük nekik!” – mondta Pálinkás Attila az SZMK vezetője.

 

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS