Idén is Karcag adott otthon az Asztalitenisz Diákolimpia® Országos Döntőjének, melyet február 14-17. között rendeztek meg. A négynapos versenyen az I-VI. korcsoport versenyzői csapatban és egyénileg mérték össze tudásukat, hogy a küzdelem végén a legjobbak megszerezzék a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címet.

Egyéni versenyben 3136 tanuló, csapatversenyben pedig összesen 263 csapat nevezett
-Hirdetés-

A tornát a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diák és Szabadidősport Egyesület közösen szervezte. Az Asztalitenisz Diákolimpia® bajnokságba országosan, egyéni versenyben 3136 tanuló, csapatversenyben pedig összesen 263 csapat nevezett.

A hétvégi Diákolimpia® Asztalitenisz Országos Döntő fantasztikus hangulatban telt, a mérkőzéseket egy időben akár 16 asztalon követhették az érdeklődők.

Balról-jobbra: Molnár Ramóna, Mészáros Abigél, Kurucz Eszter és edzőjük, Hunyadi János

A csengődi általános iskola csapata immár másodszor is – megvédve két évvel ezelőtti címét – országos bajnok lett. Az aranycsapatként emlegetett „együttest” Molnár Ramóna, Mészáros Abigél és Kurucz Eszter tanulók alkotják, akik Hunyadi János edző útmutatásával, segítségével készültek a Diákolimpiára.

Az aranycsapat hírnevet, dicsőséget és elismerést szerzett Csengődnek, iskolánknak! Örökre beírták magukat a falu történelmébe! Büszkék vagyunk, hogy köszönthetjük őket, mert csodálatos élményt szereztek mindenkinek! Hálásak vagyunk a sikerért! – meséli Németh István tagintézmény vezető.

Középen: Molnár Ramóna és edzője, Hunyadi János

Ám talán még ennél is nagyobb öröm, hogy a 2018/19. évi asztalitenisz diákolimpia karcagi döntőjében, lány egyéni III-IV. korcsoportban Molnár Ramóna, 6. osztályos tanuló szintén országos bajnok lett!

Gratulálunk és további szép eredményeket kívánunk!

Képek: DiákOlimpia Facebook oldala

Kutyifa Icu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS