II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Tázlári Tagintézménye ebben az évben is megrendezte az iskolai farsangi ünnepségét február 23-án.
Tanulóink már hetekkel ezelőtt lázasan készülődtek erre a nagy napra.
Összesen 52 egyéni jelmezt, 1 páros és 6 csoportos produkciót láthattunk. A jelmezes felvonulást a tanárok produkciója zárta. Az ünnepség nagyon jó hangulatban telt.

-Hirdetés-

Bánné Gulyás Henrietta tanító néni köszöntötte a kedves vendégeket:
Itt szeretnénk megköszönni minden kedves támogatónak, akik hozzájárultak a farsang létrejöttéhez, valamint minden kedves pedagógusnak és szülőnek, akik részt vettek a jelmezek elkészítésében, és a színvonalas produkciók megvalósításában.

A farsangot az iskola táncosai nyitották meg, akiktől bécsi keringőt láthattunk. A koreográfiát összeállította és a táncot betanította: Hirsch Éva.
Az első és második osztályosok előnyben részesítették az egyéni jelmezeket. Találkozhattunk hercegnőkkel, királylánnyal, jóboszorkánnyal, méregzsákkal. Valamint köztünk volt Pipacshercegnő, Római katona is és még sorolhatnám.

Bárányfittnesz

A harmadik osztályos Bárányfittneszben a bárányok nem hallgattak, hanem tornájukkal megpróbálták elaltatni az ágyukban hánykolódó gyermeket. A negyedikes Barbie-k és a bandában a lányok a csajosságukkal, a fiúk pedig a vadságukkal hódították meg a közönséget.
Az ötödik osztály kiskutyái fellázadtak a Szörnyella de Barbara szigora ellen.
Örömmel hallgattuk a hatodikosok csodálatos hangját. A hetedikesek megmutatták, hogy mindig rajtad áll, mi lesz belőled! A nyolcadikosok a 90-es évek hangulatát varázsolták elénk.
Végül betekintést nyerhettünk, a pedagógusok katonás szigorába is. A zsűritagoknak nagyon nehéz volt a feladatuk.

A zsűrinek nehéz feladata volt a sok kiváló produkció értékelésekor. Tagjai: Szabadi Ferencné, Bánné Égető Zsuzsanna, Nehéz Erika, Czele József

A büfét a 7. osztály szolgáltatta. Amíg a zsűri / Szabadi Ferencné, Bánné Égető Zsuzsanna, Nehéz Erika, Czele József /meghozta a döntését, addig az alsósok és a felső tagozatosok is discozhattak. Az eredményhirdetést a fődíj sorsolás előzte meg, majd folytatódott a disco.

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS