Kiskőrös járás szülötte Vesztergám Miklós tárogatóművész és író tartott előadást legújabb könyvéről február 27-én Soltszentimrén.
Az író nagy érdeklődéssel fordul a valós magyar történelem felé. Megismerkedett a Szent Korona tannal, a történelmi alkotmányunkkal – ezt írja le egyszerűen és közérthetően az Első lépcsőfok a Szent Korona tanhoz című könyvében. Könyvbemutatóival járja az országot és igyekszik mindenkinek bemutatni, hogy az őseink milyen utat hagytak ránk.

Az előadás elején a jelenlévők megcsodálhatták a tárogató hangját
-Hirdetés-

“Ha ezen az úton járnánk, mindenkinek jobb életlehetőséget, bőséget, függetlenséget, és a jövő nemzedékének az életfeltételeit biztosítaná, ha visszaállítanánk a jogfolytonosságát, ami egyébként kötelező lenne” – vélekedik az író.

Bemutatói alkalmával rájött arra, hogy nem elég a Szent Korona-tanról tudni, mert megtapasztalta, hogy sokszor azért nem értjük a történelmet, mert összemossák a szakrális királyság idejét a későbbi nem szakrális királyság idejével, ezért érthetetlen történelmünk. Ezért is fogott újra a könyvíráshoz és jelent meg a Második lépcsőfok a szakrális királysághoz című könyve.

Szondi Miklós: A szeretet hangja című könyvét is szeretettel ajánlja mindenkinek

Ebben a könyvben a szakrális királyság küldetését, feladatát próbálja megfejteni a Szent Korona szellemiségében. Az előadáson könyvének minden fejezetéről említést tett. Többek között megtudhattuk, hogy Imre hercegnek nem véletlenül kellett a koronázása előtt két nappal meghalnia, vagy a főnixi időszámítás szerint 500 évenként korszakalkotó hatalmas ember fog megszületni, így Jézus-Attila-Szent István-Mátyás király után tehát most változás előtt állunk.
Akit érdekel, hogy miért mondják, hogy a Szent Korona élő, akarattal bíró jogi személy, az keresse Vesztergám Miklós könyveit.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS