Gyermekkorunkból a szép emlékek között szerepelnek azok az élmények, amikor osztálytársainkkal, barátainkkal játszottunk. A játék nemcsak szórakozást jelent, ennél lényegesen többről van szó.

-Hirdetés-

2019. február 28-án Akasztón a Faluházban ingyenes interaktív farsangi előadáson vehettek részt a kisgyermekek a Faluház szervezésében, ahol a játék is jelen volt.
A ház csordultig megtelt óvodásokkal és kisiskolásokkal, közel 200 résztvevő volt kíváncsi az előadásra.
Rózsás Viktória bűvölte el a gyerekeket dalokkal, mondókákkal, és közös interaktív játékokkal kedveskedett a jelenlevőknek.

A játék a kisgyermek legfontosabb tevékenységi formája, nélkülözhetetlen a fejlődéséhez. A játéknak nagy szerepe van az értelmi, a szociális, érzelmi, nyelvi képességek fejlődésében. Lehetővé teszi az ismeretek megszerzését, amik fejlesztik a leleményességet, a képzelőerőt, a kreativitást és a problémamegoldó képességet is.

A mai délelőtt csodálatos volt látni és megélni a boldog gyermekek kipirult arcát. A Faluház igazgatónője, Csehi Zoltánné Márti elárulta, hogy számtalan meglepetéssel készülnek még. A következő gyerekeknek szóló műsor 2019. április 25-én, a Holló Együttes Varázsének című műsora lesz, sok-sok meglepetéssel, ahová szeretettel várják a gyermekeket!

T.D.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
MEGOSZTÁS