22 évvel ezelőtt 1997. áprilisában rendezték meg először Kecelen a tagóvodák közti első ügyességi versenyt. Azóta minden évben – így tél vége felé – játékos formában mérik össze ügyességüket, gyorsaságukat, kitartásukat az öt óvoda nagy- és középső csoportosaiból álló tíz fős csapatok.

-Hirdetés-

Idén erre március 8-án került sor. Szabó Anett óvó néni a rendező Központi óvoda nevében köszöntötte a vendégeket, a munkatársait, a gyerekeket, majd irányításával, sorversenyekkel bizonyítottak a csapatok. A „Mókatorna” című vidám bemelegítés után a nyolc feladatot teljes igyekezettel hajtották végre a versenyzők. Az óvodás társak, az óvodák dolgozói, szülők, testvérek biztatták hajrával, tapssal a lelátókról a versenyzőket. Nincs vesztes ebben a játékban. Mindenki nyertes volt, aki részt vehetett az óvodája képviseletében ezen a sporteseményen.

A gyerekek nagy lelkesedéssel vettek részt a változatos, játékos feladatokban

Köszönet a támogatóknak, akik az idén is kitettek magukért: Kecel Város Önkormányzata, az Óvodák Igazgatósága, a Compana Irodatechnika Kft., Kelemen László, a Best Byte csapat, Goods Market, Fresh Fruit Tész., a Sportcsarnok munkatársai.

Haszilló Ferenc Kecel polgármestere és Kelemen László adta át a csapatoknak a megérdemelt jutalmakat. Az ajándékok az óvodák eszközkészletét gyarapítják.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS