Hogyan értsük félre a nőket? –Csányi Sándortól megtudhatta mindenki, aki eljött Kecelre március 22-én este. A PAVA Egyesület Kecel és a Városi Könyvtár és Művelődési Ház szervezésében lépett fel teltházas előadással a művész. Rengetegen jöttek a környező településekről is, hogy együtt tekintsék meg a hetven perces egyszemélyes vígjátékot, melyben az előadó nyolc karaktert elevenített meg.

-Hirdetés-

A Jászai Mari – díjas Érdemes színművész színházi szerepei mellett és több filmbéli alakítása után, mostanában vidám estjével járja az országot megörvendeztetve rajongóit.
Remek előadás. Talán még soha nem “sírtam” ennyit a nevetéstől.”
„Szuper előadás”
„Kihagyhatatlan!”
„Frenetikus volt, talált minden mondata!”
„Szenzációs! Érdemes a rekeszizmokat előkészíteni!”
…olvashatjuk az előadás utáni véleményeket, hozzászólásokat a közösségi médiában, Csányi Sándor hivatalos oldalán.

A nézőtér megtelt a keceli és a környékbeli érdeklődőkkel a népszerű művész estjén

Az est során humoros formában került elő a kérdés, hogy mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több.
Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?
Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről) – írja a rövid ajánlás.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS