A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjának rangadójára került sor március 23-án. Az Akasztón lejátszott mérkőzésen az Akasztó FC II. csapata a Vadkert FC gárdáját látta vendégül.

A kezdőrúgást Jaksa Maja végezte el…
-Hirdetés-

Akasztó FC II-Vadkert FC 1-0 (0-0)
Akasztó FC II.: Váczi – Bódi (Szabó M.), Tóth Z. (Madácsi), Pecznyik, Lázár Zs., Lázár K., Supka (Szabó A.), Biber, Borsik, Végh (Kothencz), Tóth S. (Gubán).
Edző: Tóth János.
Vadkert FC: Gerstner – Prucser, Szekér, Marton, Gaál, Frank, Kővári, Balogh, Windecker (Tasnádi), Gyuricza Zs. (Tamaskó), Eiler (Somogyi).
Edző: Schiszler Tamás.
A mérkőzés kezdőrúgását Jaksa Maja végezte el, aki az Akasztói Focisuli U7-es csapatának játékosa. Az idei évtől vezették be azt Akasztón, hogy a megyei I. és a megyei III. osztályú felnőtt labdarúgó mérkőzések kezdőrúgását minden alkalommal egy helyi utánpótlás játékos végzi el.
A dobogós helyekért küzdő csapatok szomszédvári rangadója nagy küzdelmet hozott. A gárdák szervezetten védekeztek, így nem sok helyzet alakult ki a kapuk előtt. Az első félidőben az akasztóiak támadtak többet és mezőnyfölényben voltak, de igazán nagy gólhelyzeteket nem tudtak kialakítani. A szünet után is a pálya közepén folyt a küzdelem helyenként kemény belépőkkel, amit jól mutat, hogy a játékvezető 8 alkalommal vette elő a sárga lapot (3-5). A mérkőzést eldöntő találat a 82. percben született, amikor Lázár Zsolt tudott gólt lőni a soltvadkertiek kapujába. A helyenként felfokozott hangulatú mérkőzésen fontos győzelmet szerzett a hazai gárda az érmes helyekért folyó küzdelemben.
Március 30. szombat: 15.00
Kecel Senior FC-Akasztó FC II.
Vadkert FC-Szanki Olajbányász SE
Április 6. szombat: 16.30
Akasztó FC II-Tabdi KSE
Április 7. vasárnap: 16.30
Tázlári FC-Vadkert FC

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS