Térségi rangadóra került sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában, amikor április 14-én az Akasztó FC a Kecel FC gárdáját látta vendégül. A mérkőzés igazi presztízscsatát és nagy küzdelmet hozott, amely során nem bírtak egymással az ellenfelek.
Akasztó FC-Kecel FC 1-1 (0-1)
Akasztó FC: Németh Zs. – Biber J., Tratter, Juhász, Bánszki (Csehi), Csoba, Palla, Kudron, Kerekes, Szabó Zs., Fekete (Lázár Zs.).
Edző: Szrenkó István.
Kecel FC: Eifert – Herczeg P., Sendula J., Nagy G., Török, Herczeg R., Patai, Brindza (Urlauber), Mindszenti, Kovács L., Bajnok.
Edző: Kis Péter.
A találkozó kezdőrúgását az Akasztói Focisuli egyik játékosa, Megyes Márk végezte el, aki a helyi csapat védőjének, Megyes Mihálynak a fia. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, és sorra vezették a veszélyes támadásaikat. A 8. percben Fekete lőtte fölé a labdát 4 méterről tiszta helyzetben, majd nem sokkal később Szabó Zsolt lőtt szabadrúgásból kapufát.
A 17. percben előbb Csoba lövését, majd Szabó Zsolt kapuba tartó labdáját hárította nagy bravúrral a vendégek hálóőre Eifert. A sok kihagyott hazai nagy gólszerzési lehetőséget követően a 29. percben egy szabadrúgásból Nagy Gábor szerzett vezetést a kecelieknek a vendégek első kapura tartó lövéséből (0-1).
Felfokozódott hangulatban folyt a mérkőzés, amely során mindkét csapat kispadon ülő játékosait és vezetőit figyelmeztetnie kellett a játékvezetőnek. A szünet után többet támadott a hazai gárda, de a nagy mezőnyfölény nem párosult gólhelyzetek kialakításával. A kemény belépőkkel tarkított találkozón 9 alkalommal mutatott fel a játékvezető sárga lapot (4-5).
A 76. percben az akasztói Csoba tört kapura, akit Sendula József buktatott a büntetőterületen belül. A jogosan megítélt tizenegyest Juhász Tamás értékesítette magabiztosan, amellyel vesztett helyzetből mentett pontot a hazai gárda.
Ifjúsági eredmény:
Akasztó FC-Kecel FC 1-12 (0-7)
Gólszerző: Tóth P., ill. Patai B.-8, Sipos-4.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS