Megbecsülése jeléül Kecel Város Önkormányzata ebben az évben is vendégül látta a település nyugdíjasait. Április 14-én megtelt a Városi Sportcsarnok a vendégekkel. Azok az idősek, akik a meghívást elfogadták egy jó hangulatú rendezvényen vehettek részt.

Haszilló Ferenc polgármester minden érkezőnek egy szál virággal kedveskedett
-Hirdetés-

Az ünnepi jókedvet a Szélkakas Citerazenekar alapozta meg játékával, majd a Kéknefelejcs Népdalkör dalai fokozták a hangulatot. A következőben a Borsószemek néptánccsoport mutatta be tudását népi zenekar kíséretével. Az iskolás gyermekek szüleiből alakult „tánckar” előadása volt a meglepetés műsorszám.

Az ebéd előtt a város polgármestere köszöntötte a vendégeket, kiemelte az idősek iránti tisztelet, megbecsülés fontosságát. Már hozzá tartozik a nyugdíjas naphoz, hogy a németországi testvértelepülés Schwarzenbruck küldöttsége is a vendégek közt van. A bajorországi partneregyesület nevében Erich Deifel ajándékot adott át a városnak.

Minden évben eljön a nap, amikor a város nyugdíjas korú lakói összegyűlnek ünnepelni

Az ebéd a Csendes Ősz Idősek Otthonának konyhájában készült, amelyet az önkormányzat dolgozói szolgáltak fel, majd Wiedner Jani bácsi egyedi és elmaradhatatlan, kedvcsináló harmonika játéka következett.

A Bogárzó Citerazenekar pengetése után a mozgalmas délután a Kétszél Színkör nagysikerű Lopótök, avagy a Mari nem olyan című vidám komédiájának előadásával végződött.

Kecel Város Önkormányzata köszöni a támogatók, közreműködők segítségét, amellyel hozzájárultak a nyugdíjas nap sikeres megrendezéséhez.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS