5 kaskantyúi gólt mutatott az új elektromos eredményjelző

A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kaskantyúi FSE csapatánál évek óta folyamatos fejlesztések vannak. A gárda sporttelepe szépen fejlődik, ahol jó körülmények között tudják fogadni az ellenfeleket.
A pályán felállításra került egy elektromos eredményjelző tábla, amit két héttel ezelőtt adtak át a Kiskőrös LC II. csapata elleni mérkőzés alkalmával. 

Sikeres TAO pályázatnak köszönhetően az idei évben a szurkolók számára székek kerültek elhelyezésre. Az öltöző teljes vízvezeték és a fűtésrendszere elkészült, valamint az őszi szezonkezdetre 5 méter magasságú labdafogó háló kerül kiépítésre a vasúti vágányok felőli oldalon.
-Hirdetés-

A kaskantyúiak presztízs mérkőzést játszottak a bajnokság 20. fordulójában április 20-án, amikor a Kecel Senior FC együttesét fogadták. A mérkőzés érdekessége volt, hogy a hazaiaknál több olyan játékos is pályára lépett, akik az előző szezonban még a vendégeket erősítették.

Kaskantyúi FSE-Kecel Senior FC 5-2 (2-1)

Kaskantyúi FSE: Virág – Biloscsuk (Győrfi), Orcsik, Varga Sz., Doszpod, Kovács N. (Hatvani), Ficsor, Pop (Losonczy), Bránya (Andó), Kiss T., Vancsics (Györke)
Edző: Virág Tibor
Keces Senior FC: Boldóczki – Prucser, Csányi, Csehi, Puczi, Bennő (Falus), Filus, Bleszák, Bús Gy., Fekete, Juhász
Edző: Bús Csaba
A mérkőzés gyors hazai góllal kezdődött, amikor egy szép támadás végén az 5. percben Kovács Norbert talált a kapuba (1-0). Miközben mezőnyjáték folyt a pályán egy kontratámadás végén a 10. percben a keceliek hagytak ki egy óriási helyzetet, miután Virág Márk bravúrral védett. A kaskantyúiak a 39. percben tovább növelték előnyüket, amikor egy védők által eladott labdát lőtt a kapuba mintegy 30 méterről Varga Szabolcs (2-0). Az első félidő vége előtt Bleszák Csaba szépített egy látványos szabadrúgásgóllal (2-1). A keceliek játékmestere ritkán látható nagy gólt lőtt, mely során a labda a jobb felső saroknál mindkét kapufát érintve vágódott a gólvonalon túlra – aki látta a mérkőzést, annak már ezért érdemes volt kijönnie… A második félidőben a fokozatosan elfáradó keceliekkel szemben a védelmi hibákat kihasználva lőtt gólt Biloscsuk Zoltán (3-1), Vancsics János (4-1) és Andó Viktor (5-1). A 81. percben Puczi Damian lőtte a keceliek második találatát, ami az 5-2-es végeredményt jelentette.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE:
-Megpróbáltunk most a legjobb összeállításban pályára lépni ezen a találkozón. Sok cserénk volt, akik jól szálltak be a mérkőzésbe és új lendületet adtak a játékunknak. Arra törekedtünk, hogy a mérkőzés végét is bírjuk erővel. Azt gondolom, hogy hazai környezetben bárkivel fel tudjuk venni a versenyt. A csapat csak a mérkőzéseken jön össze és edzés nélkül szerepelünk a bajnokságban. Ma szerintem az döntött, hogy nekünk 5, a vendégeknek pedig csak 1 cserejátékosa volt és mindezek mellett nagyon lelkesen, nagy akarattal játszottunk.

Bús Csaba – Kecel Senior FC:
-Mezőnyben kiegyenlített játék folyt a pályán. Úgy gondolom a jobb kapussal rendelkező csapat nyert ezen a napon. Ma tartalékosan álltunk fel, mert nagyon sok hiányzónk volt. A mérkőzés a harmadik hazai találatnál dőlt el, amikor szabadrúgásból a kapusunk feje felett a hálóban kötött ki a labda. A kaskantyúiak megérdemelten nyertek a mérkőzésen.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS