Nagyszombaton az Akasztó második csapata a Császártöltés együttesét látta vendégül a megyei harmadosztályú labdarúgó bajnokság középcsoportjában. A találkozó esélyesének a hazaiak tűntek.

-Hirdetés-

A mérkőzés kezdőrúgását Lázár Lóránt, Lázár Zsolt kisfia a végezte el.

Ennek megfelelően hazai ziccerekkel indult a mérkőzés. Az akasztói rohamok a 14. percben értek góllá, amikor is Gazda Alexanderről feledkeztek meg a vendégvédők, aki közel öt méterről tisztán lőtt a kapuba 1-0. Ezt követően a vendégek is eljutottak a hazai kapuig, de gólt nem értek el. Mígnem a hazaiak, akik a 42. percben Biber Tamás révén már kettővel vezettek. Így kétgólos hazai vezetéssel vonultak a felek a szünetre.

A második félidőben több nagy ziccert is elpuskáztak az akasztóiak, Kétszer a kapufa is a vendégekkel volt. Majd a 71. percben kisebb kakaskodás tört ki a pályán mely után hazaiaktól a szünetben beállt Lázár Kornélt a játékvezető kiállította. Majd a 74. percben az egy perccel korábban beálló Szabó Máté futott el a jobb oldalon és lőtte ki a jobb alsót ezzel beállítva a 3-0-s végeredményt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS