Újabb hazai mérkőzésen van túl az Akasztó második együttese, akik  2019. április 27-én a középmezőnyben tanyázó Szankot fogadták a megyei harmadosztályú bajnokság középcsoportjának aktuális játéknapján.

-Hirdetés-

A mérkőzés kezdőrúgását Bial Martin az Akasztói Focisuli SE tehetséges labdarúgója végezte el.

A találkozó 7. percében máris megszerezték a vezetést a vendégek. A pálya jobb oldalán kapott egy nagyszerű labdát Segesvári Arnold, aki a támadás végén kilőtte a bal felsőt 0-1. Ezt követően kezdte átvenni az irányítást a hazai csapat. Akik a 21. percben egyenlíthettek volna, hiszen egy bal oldali Podmaniczki beadása után közelről Szabó Szilveszter a kapusba lőtt. Majd a 38. percben Kerekes Márk lőtt centikkel a kapu fölé. Így a csapatok 1-0-s vendég előnnyel vonultak pihenőre.

A második játékrész elején gyorsan egyenlítettek a hazaiak. Szabó Szilveszter ugrott ki a leshatáron, majd a kijövő kapus mellett a hálóba gurított 1-1. A 70. percben egy kontra támadás végén újra előnybe kerültek a vendégek Takács Dávid révén 1-2, majd az akasztóiak mindent megtettek, hogy legalább azt az egy pontot megmentsék. A helyzeteket végül a 83. percben egy újabb gól koronázta meg. Suhajda Gergely szép egyéni akciója után talált a hálóba 2-2. A meccs végéig az eredmény már nem változott így 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó.

B.D. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS