Az tavasszal nem jó formában lévő Akasztó a Szabadszállást fogadta a megyei első osztályú bajnokság hétvégi játéknapján.

Az Akasztó csapatából többen is hiányoztak eltiltás és sérülések miatt az alapcsapatból, mint például Turancsik, Kerekes, Csoba vagy éppen Bánszki.
-Hirdetés-

A találkozót a hazaiak kezdték jobban. Több helyzetet is kialakítottak ám gólt nem sikerült elérniük. Majd a 24. percben a vendégek megfogyatkoztak, amikor is Szabó Zsolt ellen szabálytalankodott Golovics gólhelyzetben a játékvezető egyből a piros lapot mutatta fel a vendég védőnek. A félidőre 0-0-ás döntetlennel vonultak a csapatok.

A második félidőben tizenkét perc alatt lerendezték a meccset a vendégek. Két pontrúgás és egy szép támadás után gyorsan elmentek három góllal. Majd négy perc alatt kétszer is eredményesek voltak a hazaiak Palla majd Lázár révén. Így az utolsó tíz perc tartogatott izgalmakat.

Mindkét együttes szerezhetett volna még gólt az eredmény azonban nem változott így a találkozó 2-3-as végeredménnyel zárult.

B.D. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS