Utolsó hazai mérkőzését játszotta a 2018-19-es szezonban az Akasztó a megyei első osztályú bajnokságban. Az ellenfél a sereghajtó Kelebia volt.

A találkozó előtt a játékosokat az Akasztói Focisuli SE tehetséges növendékei vezették be a kezdőkörbe.

-Hirdetés-

A mérkőzés első húsz percében jobbára a vendégek akarata érvényesült, de igazán nagy ziccerig nem jutottak el. Mígnem a hazaiaktól a 20. percben Biber ugratta ki Pallát, aki egyedül mehetett a vendégkapura. De a kijövő vendéghálóőr lábbal védeni tudott.
A 28. percben Szabó Zsolt futott el a baloldalon, majd precíz beadására középen Turancsik Patrik érkezett, aki közelről bepofozta a labdát a hálóba (1-0).
Az első játékrészben történt még egy visszavont vendégbüntető, és egy nagy Szabó Zsolt ziccer is kimaradt. Így egy gólos hazai előnnyel vonultak a felek pihenőre.

A második játékrész 5. percében máris egy mérkőzést befolyásoló tényező történt: tizenegyeshez jutottak a vendégek. A megítélt büntetőt Baji végezte el, melyet viszont óriási reflexszel kivédett Németh Zsolt az akasztóiak kapusa, majd az ismétlést is sikerült hárítania a kipattanó után.
A 70. percben Bánszki – Kerekes – Bánszki összjáték után Bánszki Dávid lőtte ki a bal alsót (2-0). A 80. percben Szabó Zsolt szöglete után Megyes Mihály fejelt a vendég kapuba (3-0). A 85. percben Szabó Zsolt beadás után Megyes Mihály lőtt közelről a hálóba (4-0). 

A találkozón csak védők szereztek gól.

Az összecsapás sportszerűségét mutatja, hogy Sebestyén László játékvezetőnek egy sárgalapot sem kellett kiosztania a 90 perc során.

Az Akasztónak még két idegenbeli mérkőzése van hátra a szezonból. Most szombaton Kalocsára utaznak, majd június elsején a Kiskunfélegyháza otthonában fejezik be az idényt az akasztóiak.

B.D

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS