Pedagógusnap alkalmából vendégségbe gyűltek össze május utolsó napján a keceli II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusai és a segítő munkatársaik.

-Hirdetés-

Aktív dolgozók, nyugdíjas kollégák, kisgyermekükkel otthon lévő munkatársak kapták a köszönő szavakat, a szál rózsát, majd utána a jó hangulatú vacsorát.
A jelenlévőket Haszilló Ferenc polgármester és Mucsiné Pálinkás Anita, az SZMK vezetője köszöntötte és köszönte meg az önkormányzat, illetve a szülők nevében a tanévben végzett munkát.

Mucsiné Pálinkás Anita, mint szülő naponta tapasztalja mennyi küzdelemmel, alkalmazkodó készséggel, türelemmel végzik nap mint nap az oktató-nevelő tevékenységet pedagógusaink. Munkájukat a jó csendes esőhöz hasonlította, mely sokáig tart, áztatja a földben megbúvó magokat, azok magukba szívják a nedvességet és később ezért aztán akár szárazság esetén is képesek kihajtani és termőre fordulni.

A 3.b osztályos gyerekek az iskola két egykori tanulójával Bán Orsolyával és Herczeg Máriával együtt kedves kis műsorukat mutatták be, és a virágokat is ők adták át. Felkészítőjük Bánné Szakács Katalin pedagógus volt.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS