Pappné Csipak Andrea igazgatónő köszöntötte a megjelenteket és ballagókat, valamint búcsúzott tőlük.
Ajtai Jocitól, aki egy tehetséges énekes, Bálint Istvántól, aki szintén tehetséges énekben, táncban és fociban, Gáspár Boritól, aki szerény és mosolygós, Kerekes Ágnestől, aki úgy látszott kevés önbizalommal rendelkezik, Klam Vivientől, aki egy csendes halk szavú leányzó, Lajos Vivientől, aki egy határozott egyéniség, Lantos Sanyitól, akivel év elején harcoltak tanárjai, Miskolczi Tamarától, a szerény nagylánytól, aki humoros és kedves. Molnár Zsoltitól, aki szorgalmas és lelkes sportoló, Nagy Laurától, aki megtalálta az ideális egyensúlyt a tanulásban és lovaglásban egyaránt, Rózsa Venceltől, aki már-már szinte felnőtt, valamint szuper sportoló.

-Hirdetés-

Péli Ottóné kis zenekarával együtt kedveskedett a ballagók számára.
Czele József katolikus atya áldotta meg az útra indulókat.

Czele József atya áldása

Molnár Zsolt jeles tanulmányi eredményéért, sport tevékenységéért és az országos német versenyen elért kimagasló eredményéért jutalmat kapott. Bálint István és Ajtai Joci az iskolai műsorokat zenei tudásukkal színesítették, ezért oklevélben részesültek.
Az idei tanévtől kezdve minden ballagáson egy tanuló számára ingyenes Lovári nyelvoktatást ajánl fel a Tamás és Gizella KFT., Nyúlné Sztojka Gizella. (Ez egy 4 hónapos, heti két alkalmas tanfolyam, ami C kategóriás nyelvvizsgát is eredményezhet.) Ezt Ajtai Joci tudhatja magáénak zenei tehetsége miatt.

Ajtai Joci Lovári nyelvoktatásának átvétele az igazgatónőtől

SZMK nevében Martinné Horváth Anita mondott köszönetet a szülőknek az egész éves munkájukért, főként Kürtösi Mónikát és Molnárné Pásztor Zsuzsannát emelte ki.
A műsor végén Joci és Pisti zenéltek sulis társaiknak és a vendégseregnek, melyet mindenki óriási tapssal kísért végig.
Hosszú éveket hagynak maguk mögött a fiatalok, ki-ki a saját ismeretlen útjára lépve. Netti, és Évi néni vezette be őket a számok és betűk világába, rejtelmeibe.

Irénke néni búcsúkönnyei diákjaitól

Felső tagozatosokként Huczekné Mészáros Irén vette őket át, aki így nyilatkozott:
-Minden ballagás kicsit megható, de ez az idei nagyon is az volt! Sok osztályt elballagtattam már, de ők voltak az utolsó osztályom, hisz 40 év munka után én is igénybe veszem a nők 40+ programot, így több osztályom nem lesz már. Minden osztályom szívembe zártam, mert mindegyik különleges! Ők is szívemnek kedves osztály volt és hálás vagyok, hogy én lehettem az osztályfőnökük! Szülők is nagyon együttműködőek voltak ebben a 4 évben. Nekik is köszönöm! Osztályunk egy összetartó kis közösség volt, bár a tanulásban kicsit nehéz volt motiválni őket, de mindenkit felvettek az első helyre. Gimnáziumban folytatja tanulmányait két tanuló, a többiek szakgimnáziumban és szakközépiskolában. Hiszem, hogy megállják helyüket az új iskolában és nagyszerű szakemberekké válnak! Sajnos nem mindenki vehetett részt a ballagáson, mert egy tanulónak két tantárgyból pótvizsgáznia kell augusztusban! Bízom benne, hogy sikeres lesz a pótvizsga és ő is új iskolában kezdheti ősztől a tanévet! Én hálás szívvel köszönöm a gyönyörű színvonalas műsort, amelyre Szabadiné Bíró Mónika tanárnő készítette fel a tanulókat!

Valami véget ér, de egy egészen új felfedezetlen világ tárul elétek. Kívánjuk, hogy találjátok meg önmagatokat, az utatokat és legyen az életetek olyan, amilyenre mindig is vágytatok!

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS