Június 22-én szombaton a tavalyi nagy sikerre való tekintettel már második alkalommal rendezték meg Akasztón, a sportpályán a II. Bianca kupát.

-Hirdetés-

A tornán a hazai Akasztó mellett Izsák, Kiskőrös, Kerekegyháza, és Akasztó testvértelepülése, Ada U7, U9, U11, U13-os együttesei vettek részt. Klajkó Tamás az Akasztói Focisuli SE elnöke az eredményhirdetés során megköszönte a támogatást Akasztó község hegyközségének, akik nélkül ez a színvonalas torna nem jöhetett volna létre. A hegyközség képviseletében Gubán Gyula adta át a díjakat, kupákat, érmeket. Ezen a szombati napon mindenki győztes volt, hiszen elsősorban nem az eredmény, hanem a játék számított és az, hogy a gyerekek és az őket elkísérő szülők, testvérek, barátok jól érezték magukat. Ezért most csak a korcsoportok különdíjasait közöljük. Az U7-es korosztályban különdíjakat nem osztottak és a helyezéseknél is mindenki első lett.

Gubán Gyula, Varga Albert és Klajkó Tamás

U9:
Legjobb mezőnyjátékos: Kiss Barnabás (Kerekegyháza)
Legjobb kapus: Gyenizse Balázs (Akasztó)
Gólkirály: Turóczy Gergő (Kiskőrös)
Legjobb hazai játékos: Czirok Dániel

U11:
Legjobb mezőnyjátékos: Vámos László (Ada)
Legjobb kapus: Rácz Regő (Izsák)
Gólkirály: Jáger Bence (Kiskőrös)
Legjobb hazai játékos: Gróf Máté

U13:
Legjobb mezőnyjátékos: Sándor Csanád (Ada)
Legjobb kapus: Grausza Máté (Kiskőrös)
Gólkirály: Varga Barnabás (Akasztó)
Legjobb hazai játékos: Szabó Márk

Az eredményhirdetés végén egy serleggel köszönte meg Klajkó Tamás elnök, Varga Albert önzetlen segítségét, amit a kupa megvalósításáért és lebonyolításáért tett.

Összességében elmondható, hogy az idei torna is nagyon sikeres volt, célját megint elérte. A szervezők bíznak benne, hogy jövőre is ugyanilyen magas színvonalon tudják megrendezni a Bianca kupát.

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (162 db kép)
MEGOSZTÁS