Ismét egy újabb táborba csöppentem, melynek neve Európai vakáció volt. Őrült utazás vette kezdetét, melyben a csoport tagjai más-más országokba juthattak el Petriné Bugán Barbara és Bene Zsoltné által, természetesen virtuálisan.

-Hirdetés-

Nyelvek, országok, nemzetek, gasztronómia, természetismeret, földrajz, történelem, sport és megannyi vidámság, lazulás és játék köthető a július 8-12-ig megszervezett Erzsébet táborhoz, melyen többségében felső tagozatos diákok vettek részt.

“Utazóink ” táblája

Európai vakáción fontos feladatként kapták a gyerekek, hogy iskolánk játékait bővítve készítsenek memóriatáblákat kontinensünk nevezetességeivel kapcsolatban, amely majd az udvaron lesz elhelyezve. Megtekinthették a Fővárosi Állat- és Növénykert különleges élőlényeit .

A szerdai gasztronapon a” táborutazók” európai nemzetek ételeivel ismerkedhettek meg. A reggeli virslifőzés után csapatokban készítették el feladataikat, melyek által több információval bővítve ismereteiket hangolódtak rá az ebédfőzésre. Ezután belevetették magukat a spagetti elkészítésébe.  A négy lelkes csapat ugyanazokból az alapanyagokból, mégis picit másképp főztek meg egy-egy serpenyő spagettiszószt és készítették el a desszerthez szükséges gyümölcsfalatokat is. Volt aki megkönnyezte a hagyma pucolását. Mindenki nagyon kreatívan állította össze magának saját desszertjét abból a rengeteg finomságból, melyek rendelkezésükre álltak.

Könnyeket facsaró hagyma

Csütörtökön strandolhattak a gyerekek, míg az utolsó napra állomásos versenyek és játékok várták a diákokat. Bőséges ételekkel, jó társasággal és élményekkel teli hetet tudhatunk magunk mögött.

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (82 db kép)
MEGOSZTÁS