A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság nyitó fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. A Kecel Senior FC csapata augusztus 24-én hazai környezetben fogadta a Kiskőrösi LC II. gárdáját.

-Hirdetés-

Kecel Senior FC-Kiskőrösi LC II. 0-5 (0-2)

A Kecel Senior FC csapata

Kecel Senior FC: Boldóczki – Orcsik, Csányi, Lajkó, Kolompár (Majer), Réczi, Csepi, Bleszák (Csehi), Hugyecz (Bennő), Juhász (Balogh), Vargacz (Falus).
Edző: Szabó Ferenc

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II: Mlinkó – Sárközi, Füleki (Szlovák), Pecznyik (Dulai), Polyák, Szentgyörgyi Á., Molnár (Pogány), Rózsavölgyi, Rumán, Gombár (Mokrickij), Markó.
Edző: Rácz János

A mérkőzés első félideje kiskőrösi mezőnyfölény mellett hozott kiegyenlített küzdelmet.

A vendégek a 18. percben szereztek vezetést, amikor egy ártatlannak tűnő labda kipattant Boldóczki József kapusról és a játékszert Szentgyörgyi Ákos helyezte közelről a kapuba (0-1). Amikor már úgy tűnt, hogy szoros eredménnyel zárul az első 45 perc, akkor talált a hálóba a szünet előtti pillanatokban Polyák Gergely (0-2). A második félidőben, a legutóbbi szezonban bajnoki címet szerzett kiskőrösiek magasabb játéktudása már újabb gólokban is megmutatkozott Füleki Antal, Mokrickij Viktor és Polyák Gergely újabb góljának köszönhetően.

A kiskőrösiek megérdemelten nyertek, de nagyobb odafigyeléssel a keceliek szorosabbá tehették volna a találkozót.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS