Győzelemmel rajtolt a Kecel FC II. csapata

Az új labdarúgó szezonban a sportágat szerető szurkolók nagyon el lesznek kényeztetve a mérkőzések számát tekintve. A nyár folyamán ugyanis megalakult a Kecel FC II. csapata, amely a Kecel Senior FC-hez hasonlóan a megyei III. osztályban szerepel.

-Hirdetés-

Így az őszi szezontól kezdődően már a keceliek a megyei I. osztályban szereplő gárdával is számolva összesen három felnőtt labdarúgócsapatnak szurkolhatnak. A Kecel FC II. csapatának gerincét azok a játékosok alkotják, akik korábban a Kecel Senior FC-ben, majd az elmúlt szezonban a Kaskantyúi FSE gárdájában szerepeltek. Az együttes Doszpod Ferenc edző irányításával készült fel az új bajnoki szezonra helyi, és néhány vidéki labdarúgóval a csapatban. A gárda augusztus 25-én játszotta le első bajnoki mérkőzését hazai pályán, amikor a Jászszentlászló együttese ellen nyertek 2-1-re (1-1): Tóth T. – Prucser Zs., Vancsics (Filus N.), Tamaskó Z. (Ötvös), Kovács N., Ficsor, Balogh Z. (Prucser J.), Gébl, Sipos, Orcsik, Pongrác.

A Kecel FC II. csapata

Jó iramban kezdődött a mérkőzés a keceliek mezőnyfölényével. A vendégek szinte az első valamirevaló támadásukból gólt szereztek, amikor a 7. percben Barcsik Máté a félpályáról indulva lefutotta a hazai védőket és magabiztosan lőtt a hálóba (0-1). Ezt követően is a keceliek támadtak többet és sorra dolgozták ki a nagy gólszerzési helyzeteket. Az egyenlítő találatot a 14. percben Kovács Norbert szerezte (1-1). Az első félidő alapján akár 4-5 góllal is vezethetett volna a hazai csapat, de a kínálkozó lehetőségekkel nem tudtak élni. A szünet után is hasonló volt a helyzet, miközben a jászszentlászlóiak a gyors ellentámadásokkal próbáltak veszélyesek lenni. A mérkőzést eldöntő találat a 49. percben született, amikor ismét Kovács Norbert volt eredményes (2-1). Az újonc keceli csapat egy olyan mérkőzésen győzött szoros csatában, amelyet a játék képe alapján több góllal kellett volna megnyerniük.
Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS