Lógott az eső lába és pár csepp eső esett is augusztus 25-én vasárnap, a Kecel Ringen megtartott V. Pintér Kupán.

-Hirdetés-

A reggeli eligazításon a várható időjárás és a pálya kialakítása miatt – ami ezen a versenyen a leghosszabb, közel egy kilométer hosszú és két teljes visszafordító, lassító kanyar is volt benne – megszavazták a versenyzők, hogy nyolc helyett csak hat körösök legyenek a futamok.

Tukacs Tamás versenybíró a reggeli eligazításon

„Igazi adrenalinbomba volt számomra a mai verseny, óriásit küzdöttünk, nagyon tetszett. Meg vagyok elégedve a teljesítményemmel. Az első futamon harmadik lettem, a másodikon első voltam mikor piros zászlóval megszakították a futamot. Újraindítás után már csak második lettem és ez lett a harmadikban is. Így a nap végén a nagy kategóriában a második helyen végeztem.

Goia Dani verseny közben

A pályát illetően van némi üröm az örömben, ugyanis a végé felé a napnak a folyamatos karbantartás ellenére is igencsak kigödrösödött, és nemcsak egy szimpla defektet kaptam, hanem a felni is tört. Ez a terep igazán akkor fekszik nekem mikor locsolás és simítás után kezd felszáradni, de még nincs kigödrösödve és nem porol még annyira” – mesélte Goia Dani versenyző az élményeit a nap végén.

Betegsége miatt nem lehetett jelen Kelemen József, aki 46 éve kerekesszékéből irányítja az egyesületet, ezért ezúton is szeretné üzenni neki a szervezőség és a versenyzők:
Veled vagyunk Józsi bácsi!

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS