2019. augusztus 28-án történt meg a felújított imrehegyi közétkeztetést ellátó főzőkonyha műszaki átadása. Erről nyilatkozott Túriné Czeglédi Edit polgármester asszony hírportálunknak.

2017-ben adta be az önkormányzat a Vidékfejlesztési program keretében a „Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése” című VP6-7.2.1-7.4.1.3-17  kódszámú pályázatát az önkormányzat tulajdonában és fenntartásában működő főzőkonyha fejlesztésére. 

A főzőkonyhán napi 110 adag meleg étel készül el. Óvodások, iskolások és szociálisan rászorultak részére biztosítunk étkeztetést. A beruházás teljes bekerülési költsége több mint 17 millió forint összegű volt.
-Hirdetés-

2018. júniusában értesültünk, hogy pályázatunk pozitív elbírálásban részesült. Az elnyert pályázati összeg 11 676 761-Ft, mely 90 % támogatottságot jelent. Az elnyert támogatáshoz a fennmaradó összeget önkormányzatunk saját költségvetéséből biztosította.

A főzőkonyhán a megnyitás óta nem történtek jelentősebb fejlesztések és felújítások sem.

A beruházás kapcsán új konyhai eszközök kerültek beszerzése (elektromos sütő, edények). Emellett megvalósult a rampa építés, míg a konyha és ebédlő teljes padozat cseréje kapcsán csúszásmentes lapburkolatot kapott, klíma került beszerelésre, ugyanakkor a vízvezetékek cseréje, a lámpatestek cseréje és a konyha teljes tisztasági festése is megtörtént.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS