A megyei harmadosztályú bajnokság közép csoportjának 2. fordulójában az Akasztó második csapata a Kaskantyú együttesét fogadta. A hazaiak esélyeshez méltóan 5-1 arányban megnyerték a találkozót.

-Hirdetés-

Már a 11. percben előnybe kerültek a hazaiak. Suhajda Gergely lőtt közelről a kapuba (1-0), majd a 19. percben Lázár Zsolt csapott le egy eladott labdára és higgadtan lőtt a vendég kapuba (2-0).

Lázár Zsolt duplázott

Rá két percre újra Suhajda Gergely szerezett gólt (3-0), így tíz perc alatt háromgólos előnyre tettek szert a hazaiak. Ezek után több nagy ziccert is elpuskáztak a hazaiak, így háromgólos hazai vezetéssel vonultak a felek pihenőre.

Suhajda Gergely is kétszer találta a Kaskantyú kapujába

A második játékrész elején egy szép kiugratás után Varga Szabolcs iramodott meg egyedül a hazai kapu felé, majd a ziccer végén higgadtan a hazai kapuba gurította a labdát (3-1). Az 58. percben egy labdaszerzés után Lázár Zsolt csapott le a labdára és megint higgadt maradt, szépen a kijövő kapus mellett gurított a vendég hálóba (4-1). A 65. percben büntetőhöz jutottak a hazaiak, melyet Biber Tamás végzett el és nem is hibázott, így már a 65. percben kialakult az 5-1-es végeredmény.

A hazaiak érvényesítették a papírformát és magabiztosan nyerték meg a találkozót. A Kaskantyú a múlt heti Tázlár elleni vereség után újabb mérkőzést veszített el.

B.D

MEGOSZTÁS