A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kecel FC gárdája igen hullámzó teljesítményt nyújt ebben a szezonban. Az együttes bravúros győzelmet aratott Kiskőrösön (1-3) és döntetlent ért el a bajnoki címre pályázó Kiskunfélegyháza ellen (2-2), ami mellett kiütéses vereséget szenvedtek Kerekegyházán (8-0) és Lajosmizsén (4-1).

-Hirdetés-

A csapat a lajosmizsei vereség után szeptember 15-én hazai környezetben fogadta a találkozó előtt mindössze 5 pontot szerző Kalocsai FC gárdáját, akiktől 2-0-ra (0-1) kikaptak: Eifert – Horváth Á., Vata, Krahulecz, Mindszenti, Bajnok, Doszpod (Kovács L.), Bányai (Sendula P.), Csanádi, Sendula J., Herczeg P.

A keceli együttes a legjobb összeállításban léphetett pályára, de ez a pályán mutatott játékban nem mutatkozott meg. A mérkőzés elején a kalocsaiak lőttek egy kapufát, majd a 18. percben a vendégek egy nagy védelmi hiba után büntetőből szerezték meg a vezetést (0-1). Ezt követően néhány szórványos távoli lövéstől eltekintve nem forogtak veszélyben a kapuk. Mindkét csapat sok hibával játszott, ami rányomta bélyegét a mérkőzés színvonalára.

A keceli együttes játékát rengeteg eladott labda jellemezte és a vendégek rendre ebből építhették fel támadásaikat. A második félidőben mezőnyfölénybe kerültek a hazaiak, de igazán veszélyes támadásokat és helyzeteket nem tudtak kialakítani. A mérkőzés a 86. percben dőlt el, amikor egy kalocsai kontratámadás végén a vendégek ziccerig játszották az akciót és a hálóba lőtték közelről a labdát (0-2). A mérkőzés azt mutatta, hogy hullámvölgyben van a keceli együttes, amely messze tudása alatt játszott és az eddig gyenge formában focizó kalocsaiak ellen sem lehet ilyen sok eladott labdával eredményt elérni.

Szabó Attila – Kecel FC edzője:
-Sajnos a középpályásaink rengeteg labdát adtak el és emiatt nem nagyon tudtunk veszélyes támadásokat vezetni. Úgy érzem a kalocsaiak ma jobban akarták a győzelmet és megérdemelten nyertek. Mi ilyen büntetőt még nem kaptunk az biztos, de a játékvezető megadta és nem tehettünk semmit. A végén kitámadtunk és a kinyílt védelmünk ellen újabb gólt lőttek a kalocsaiak. Sajnos néhány játékosunk elvesztette a hitét. Mi csak akkor tudunk eredményesen játszani, ha mind a 11 pályán lévő játékosunk 100%-ot teljesít. Amennyiben a csapatunkból már 2-3 játékos nem hozza a maximumot, akkor már ezt nem bírjuk el.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS